<p><img src="https://xolytics.nl/matomo/matomo.php?idsite=19&amp;rec=1" style="border:0;" alt="" /></p>
Nieuws

TKI Watertechnologie Dag

TKI Watertechnologie Dag

Op 19 november 2024 vindt de TKI Watertechnologie Dag plaats. Water Alliance, Netherlands Water Partnership en TKI Watertechnologie nodigen je van harte uit om deze dag vol kennis te bezoeken.

Op 19 november 2024 organiseren Water Alliance, Netherlands Water Partnership en TKI Watertechnologie de TKI Watertechnologie Dag. Dit evenement brengt experts uit de industrie, onderzoeksinstellingen en de overheid samen om kennis te delen en innovatie in de watertechnologiesector te stimuleren.

Deze dag, georganiseerd door TKI Watertechnologie, draait om het presenteren van baanbrekende projecten, het delen van kennis en het verbinden van belangrijke spelers in het veld. Als je op zoek bent naar nieuwe kansen en graag voorop wilt blijven lopen in de watertechnologie, dan is dit de plek om te zijn.

Waarom je dit evenement niet mag missen:

  • Ontdek innovatieve pilotprojecten gericht op belangrijke thema’s zoals circulariteit, klimaatadaptatie, biodiversiteit en het Young Water Professionals-project (GLOW).
  • Krijg waardevolle inzichten in het Nederlandse kennis- en innovatielandschap, en hoe dit de watertechnologiesector ondersteunt.
  • Leer meer over topsectorbeleid en de financiële instrumenten die beschikbaar zijn om jouw succes te versnellen.
  • Netwerk met vooraanstaande kennisinstituten en kom in contact met andere mkb-bedrijven in de industrie.

Meer informatie en aanmelden vind je via deze link.

Deel op

Gerelateerde content bij dit project

Pitchen voor Waterinnovatiefonds HHNK
September 24, 2024

Pitchen voor Waterinnovatiefonds HHNK

Op 18 oktober 2024 kunnen bedrijven pitchen voor het Waterinnovatiefonds (WIF) van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Dit fonds is bedoeld om…
Bekijk artikel